Vaak komen er mensen bij ons die al jaren kampen met ernstige klachten aan rug, nek of bekken. Klachten waardoor hele normale dingen als sport, hobby’s, familie en zelfs werk niet meer mogelijk zijn. Soms zijn we zelfs al de derde of vierde behandelaar waar ze komen. Door onze specialistische kennis en unieke behandelmethode slagen wij er in veel gevallen wel in ze te helpen. Gewoon weer een fijn leven zonder klachten. En dat vinden we geweldig om te doen!
Dat is waarom ik bij Fysius werk.

- Marja

VOLOP WAARDERING

We zijn de specialist op het gebied van rug-gerelateerde klachten en we willen graag zoveel mogelijk mensen van hun rugklachten afhelpen. Met 35 vestigingen door heel Nederland bereiken we dan ook steeds meer mensen. En dat wordt gewaardeerd, 98% van onze cliënten raadt ons aan en op Zorgkaart scoren we gemiddeld een 9,2.

RUGEXPERT WORD JE NIET ZOMAAR

Maar, Rugexpert word je niet zomaar. Daarom zoeken we ambitieuze fysiotherapeuten die verder willen. Meer verdieping en meer specialistische kennis, zodat je mensen echt kunt helpen.

Bekijk opleidingsprogramma

MEER WETEN?

Wil jij meer weten over werken als Rugexpert bij Fysius? Over het uitdagende en bewezen opleidingsprogramma? Over lekker werken met perfecte ondersteuning en uitstekende faciliteiten? Of over onze andere prettige voorwaarden?

Bekijk onze vacatures