Vacatures psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatiek wordt steeds belangrijker bij Fysius Rugexperts

Wil je meer betekenen voor je cliënt? Vind je het interessant hoe gedrag en psyche invloed hebben op pijn? Bij Fysius Rugexperts komt psychosomatiek steeds meer terug in onze behandelaanpak. Daarom bieden wij onze therapeuten de mogelijkheid om een tweedaagse masterclass of een deeltijd master psychosomatiek te volgen.
En natuurlijk ben je als fysiotherapeut met al een achtergrond in psychosomatiek van harte welkom bij ons.

Naar vacatures

Noëlle over haar passie voor psychosomatiek

Noëlle
Rugexpert in Dordrecht

Ik heb sterke interesse voor revalidatie en chronische pijn. Met name het coaching aspect spreekt mij hierin erg aan. Toen binnen Fysius Rugexperts ook steeds meer aandacht kwam voor het psychische aspect van pijn kon ik de master Psychosomatiek volgen. Door gedragsregulatie kan ik nu blijvende oplossingen bieden, dat geeft zóveel voldoening. Het allerleukste is dat de cliënt vrijwel altijd meer in zijn mars heeft dan hij zelf denkt. De combinatie werken en leren is uitdagend, maar gelukkig denken ze bij Fysius onwijs mee in mijn agenda. Zo maken we het samen mogelijk.

Heb jij al ervaring en wil je aan de slag als psychosomatisch fysiotherapeut of wil je werkend de master volgen?

Als fysiotherapeut bij Fysius kun je jouw psychosomatische kennis in de praktijk brengen of je ontwikkelen tot psychosomatisch fysiotherapeut.

Aan het werk   Master volgen

 

Master psychosomatiek

In samenwerking met Hogeschool Utrecht bieden wij onze fysiotherapeuten de mogelijkheid in deeltijd de master psychosomatiek te behalen. Als je werkend bij Fysius de master psychosomatiek volgt zorgen we dat je hiervoor de ruimte krijgt. We denken mee in de kosten én in de planning. Zo kun jij werken en studeren combineren en kunnen we samen onze cliënten nog beter helpen.
Overweeg jij de specialisatie tot psychosomatisch fysiotherapeut? Wij bieden zowel een tweedaagse masterclass als de volledige master psychosomatiek.

Psychosomatisch fysiotherapeut vacatures

Psychosomatiek speelt een steeds grotere rol in onze behandelaanpak. Bij Fysius kun je daarom als fysiotherapeut jouw passie voor psychosomatiek in de praktijk brengen binnen elke functie. Wil jij weten of er een vacature bij jou in de buurt is?

Bekijk vacatures

Heb je vragen over psychosomatiek bij Fysius? Stel gerust jouw vraag.
Is er op dit moment geen vacature bij jou in de buurt? Stuur dan een open sollicitatie en wij nemen contact met jou op wanneer er een vacature bij jou in de buurt is.