Aantrekkelijk voor jou als fysiotherapeut

Wij gaan voor het beste behandelresultaat. Daarom doen we er alles aan om talent te faciliteren.
Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt focussen op het behandelen van je cliënten, de ruimte krijgt om je te ontwikkelen  en beschikt over de beste kennis en faciliteiten om jouw cliënten te helpen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Fysius blijf je constant in ontwikkeling. Je leert van je collega’s, maar krijgt ook volop de gelegenheid om jouw kennis te blijven ontwikkelen. Dat zie je terug in regelmatige trainingsmogelijkheden, gastcollege’s van Andry Vleeming en de mogelijkheid om een master manueel therapie te volgen. Werken bij Fysius wordt nooit saai.

Ontdek de Fysius Academy

 Focus op de beste zorg

De beste resultaten behaal je als je kunt focussen op waar je goed in bent. Bij Fysius krijg je de kans op je volledig in te zetten voorhet bieden van de beste zorg voor je cliënten. Je kunt als ondersteuning vertrouwen op de cliëntenservice. Zij zijn eerste aanspreekpunt voor cliënten en zorgen voor declaraties en afspraak planning. Zo kun jij focussen op de beste zorg voor je cliënten.

 Top resultaten

Veel van onze cliënten hebben chronische rugklachten. Wij merken dat zij vaak zeer gemotiveerd zijn om mee te werken aan de benodigde inspanningen om te werken aan een gezonde, sterke rug. Dat zien wij ook terug in de resultaten. 98% van onze clienten raadt ons aan en op Zorgkaart Nederland wordt onze zorg gemiddeld beoordeeld met een 9,2.

De voordelen van een team

Je staat er niet alleen voor bij Fysius, actief samenwerken en kennis delen met jouw collega's in de praktijk en binnen de interne organisatie. Administratief wordt je grotendeels ontzorgd door onze cliëntenservice en met je collega therapeuten kun je overleggen over complexe vraagstukken. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een leuk uitje.

“Bij Fysius werk ik in een enthousiast team.
Dat is gezellig in de pauze, maar ook handig om eens te sparren. Daarnaast kreeg ik de kans om de interne Master tot Manueel Therapeut te volgen.”

Lotte Weggeman
Rugexpert

 Flexibele werktijden

Je bent niet gebonden aan een werkdag van 9 tot 5. Je mag je werktijden flexibel inplannen. Maar ook als je in de zomer extra vrij wilt is het mogelijk om in de koude maanden wat extra uren te maken. Bij Fysius ben je vrij wanneer het jou het beste uitkomt.

 De beste faciliteiten

Je ontvangt je cliënten in een modern ingericht pand dat netjes onderhouden wordt door onze facilitaire dienst. Je hebt de beschikking over een consult ruimte en een behandelzaal met specialistische behandelapparatuur, zoals een OriGENE apparaat. Alles wat je nodig hebt om jouw cliënten te helpen met een optimaal behandelresultaat.

Jouw nieuwe uitdaging!

Fysius is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Wil jij je ontwikkelen tot Rugexpert? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over Fysius en wil je graag meer informatie of heb je een specifieke vraag?  Vraag het onze recruiter.

Stel je vraag