Wij zijn specialist op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten. Iedere dag zetten we onze kennis in om met fysiotherapie mensen van hun klachten af te helpen. Een goede organisatie, met een groot hart voor de zorg. Wij zijn Fysius. En we zijn er voor jou.

Wij nemen een boel dingen voor je uit handen. Zo regelen wij de financiële afhandeling en zorgt onze cliëntenservice ervoor dat je cliënt alvast precies weet wat hij kan verwachten. Zo houd je meer tijd over voor wat het allerbelangrijkste is: het behandelen van jouw cliënten!

Onderzoek & Ontwikkeling

Fysius is een innovatieve organisatie waar onderzoek en ontwikkeling centraal staan. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg, door het uitvoeren van en deelnemen aan nieuwe (wetenschappelijke) onderzoeken.

Bij Fysius hechten we er dan ook veel waarde aan dat ook jij je voortdurend verder kan ontwikkelen. We bieden met onze Fysius Academy een groot aantal  interne opleidingen én bieden je de mogelijkheid om de master Manuele Therapie te volgen.

Zo word jij Rugexpert van Fysius: expert op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten, met hart voor je cliënten.

Zekerheid & Flexibiliteit

Bij Fysius krijg je een vast salaris, plannen wij je clienten voor je in en zorgen wij ervoor dat je alle ruimte en behandelapparatuur krijgt die je nodig hebt. Zo kun jij je zorgeloos focussen op het behandelen van je cliënten: de kern van je werk!

Daarnaast kun je bij Fysius rekenen op flexibiliteit; in overleg met je team kun je bepalen wanneer je wil werken. Een keertje extra, of een keertje niet? Het kan allemaal!

Jij & Fysius

Ben jij gedreven en heb je passie voor je vak? Wil je mensen écht goed van hun klachten af kunnen helpen? Lijkt het je leuk om in een team te werken en wil je je heel graag verder ontwikkelen op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacatures